Wittur Tools
Wiedenzhausen - 7 Ağustos 2019

Wittur, dünya çapındaki tüm sitelerinin ISO 45001: 2018 sertifikasını TÜV Rheinland'dan aldı.

Wittur, geçtiğimiz günlerde dünya çapındaki tüm üretim tesislerinin ve ticaret şirketlerinin iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemlerini ISO 45001 standardına göre onaylamıştır.

Minden Wittur gyártóüzem és kereskedelmi egység Munkahelyi Egészségvédelmi és Biztonsági Irányítási Rendszerét a TÜV Rheinland értékelte és tanúsította az elmúlt hónapokban a nemzetközi ISO 45001 szabvány szerint.

Ez az eredmény megerősíti a Wittur csoport munkahelyi egészség és biztonság iránti elkötelezettségét, és tanúsítja azokat a törekvéseket, amelyeket folyamatosan teszünk a biztonsággal kapcsolatos tudatosság növelése és az irányítás hatékonysága terén a különféle tevékenységekben, amelyeket az egész világon működő szervezeteinkben folytatunk.

 
Mi az ISO 45001?

Az ISO 45001 a Munkahelyi Egészségvédelem és Biztonság Irányítási Rendszerének szabványa, amelyet 2018 márciusában tettek közzé. Céljai a munkahelyi kockázatok, a munkahelyi sérülések és betegségek csökkentése, a munkavállalók biztonságának javítása, ezáltal jobb és biztonságosabb munkakörülmények megteremtése.  

Az ISO 45001 tanúsítás megszerzése újabb lépés a teljesen integrált Wittur irányítási rendszer felé. Ez a lépés követi az összes Wittur vállalat jelenlegi Minőségirányítási (ISO 9001: 2015) és Környezetirányítási rendszerének (ISO 14001: 2015) legutóbbi tanúsítását.

Ezentúl a Wittur csoport minden szervezete ugyanazt a kiváló szabványt kínálja a Minőség, a Környezetvédelem, az Egészség és a Biztonság irányítási területén.

A Wittur egyértelmű célja, hogy emelve a vállalati standardjait, megfeleljen az ügyfelek és üzleti partnerek növekvő elvárásainak az egész világon.